Roosa Antinoja
Roosa Antinoja

Portfolio

roosa-antinoja-kruununhaka-cover.jpg
 
 

Markkinoinnin kymmenottelija ja opintojen maratoonari

Roosa Antinoja
BSc in Business Administration - Marketing Management,
Jönköping International Business School

Olen helsinkiläistynyt tuore kauppatieteiden kandidaatti ja sisällöntuotannon ammattilainen. Syksyllä 2014 aloittamani taloustieteen opinnot Aarhusin yliopistossa Tanskassa tukivat myöhemmin markkinoinnin opintojani, sillä talouden mekanismien kokonaisvaltainen ymmärtäminen auttaa päätöksenteossa myös yrityksen markkinoinnin ja viestinnän osalta. Tänä keväänä valmistuin ruotsalaisesta Jönköpingin yliopistosta markkinoinnin pääaineella.

Opintojeni ohella olen pyörittänyt design-alan yritystä jo vuodesta 2015 ja tehnyt päivätöitä erilaisissa markkinointitehtävissä. Aikaisempi työkokemukseni rekrytointi- ja työnhallintasovelluksia kehittäneellä Sumplilla nivoutui vahvasti sekä B2B- että B2C-kohderyhmille markkinointiin ja kohderyhmien kanssa kommunikointiin. Omaan laajaa kokemusta markkinointikampanjoiden luomisesta sosiaaliseen mediaan, lisäksi olen pitänyt huolta hakukonenäkyvyydestä, luonut monipuolista sisältöä eri kanaviin ja tehnyt kuukausittaiset markkinoinnin raportit.

Työaikojeni suhteen olen joustava, sillä olen aikaisemmin tottunut työskentelemään eri projektien parissa pitkiä päiviä. Liikkuva elämäntapani on opettanut minua priorisoimaan, olemaan järjestelmällinen ja sietämään paineen alla työskentelyä. Työtehtävissäni vaadin usein työskentelyrauhaa ollakseni tehokas, mutta olen kuitenkin sosiaalinen tiimipelaaja, joka haluaa pallotella ja vaihtaa ideoita päivän mittaan kollegoiden kanssa löytääkseni uusia näkökulmia työhöni.

Vaikka koulutukseni pohjautuu liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinoinnin taloudellisiin näkökulmiin, olen persoonaltani luova tekijä. Ymmärrän markkinointia liiketoiminnan kannattavuuden kasvattamisen puolesta, mutta haluan työlläni vaikuttaa myös yrityksen näkyvyyteen kiinnostavan brändäyksen, viestinnän ja markkinoinnin kautta.

Accountor näyttäytyy sekä asiakkaille että työntekijöille ammattitaitoisena ja välittävänä organisaationa, joka herättää luottamusta. Jäykät organisaatiot eivät ole koskaan kiinnostaneet minua, vaan haluan aina päästä työskentelemään innovatiivisten ja ammattitaitoisten ihmisten kanssa, jotka haluavat kehittää yritystä ja itseään. Taustani brändin rakentamisessa, markkinointistrategioiden luomisessa ja toteuttamisessa, budjetoinnissa, sekä verkkosivujen luomisessa tekevät minusta osaajan, jolta hyvän visuaalisen silmän lisäksi löytyy myös näkemystä vaikuttavasta markkinoinnista sekä rohkeutta toteuttaa valtavirrasta poikkeavaa mainontaa.

Kokemus

Sumpli Oy, Marketing Specialist (7/2018-12/2018)

Start-up -elämä rekrytointi- ja työnhallintasovelluksiin keskittyneessä Sumplissa piti sisällään moninaisia työtehtäviä, ja eri roolien välillä pallottelu oli päivittäistä. Markkinointiratkaisujen etsiminen perinteisten digitaalisten kanavien ulkopuolelta haastoi käyttämään erinäisiä guerilla-markkinoinnin keinoja, hyvinkin tuloksellisesti. Vastuullani oli yrityksen markkinointistrategian lisäksi myös copywriting esimerkiksi nettisivuille. Tein monimuotoisesti kuva- ja videotuotantoa sekä blogeja. Sisältöjen markkinointi sekä yrityksen hakukonenäkyvyys- ja markkinointi olivat myös vastuullani.

Tundraview, Content Creator (1/2017-12/2017)

Tundralla pääsin tekemään sisällöntuotantoa kolmelle eri Restelin brändille. Suunnittelin ja tuotin itse sisällöt brändien sosiaalisen median kanaviin, Facebookiin ja Instagramiin. Suunnittelin myös sisältöjen markkinoinnin, lisäksi pääsin kuvaamaan brändien toimipisteiden arkea ja juhlaa. Vastuullani oli usein myös some-kanavien yhteisömanagerointi sekä asiakaspalvelupalautteisiin vastaaminen.

Luv North, Co-Founder, Head of Marketing (alkaen 8/2015)

Luv on oma design-brändimme, jonka alla suunnittelemme ja valmistamme hopea- ja kultakoruja yhdessä ystäväni ja yhtiökumppanini kanssa. Tarkoituksenamme on luoda Luvista brändi, jonka alla eri luovien alojen ammattilaiset pääsevät toteuttamaan itseään esimerkiksi korusuunnittelussa. Omalla vetovastuullani on ollut alusta alkaen markkinointi ja siihen liittyvät toiminnot. Tällä hetkellä tuotan brändin alla uutta lähettiläsohjelmaa, hallitsen kaikkia digitaalisia kanaviamme, ja valmistaudumme uuteen lanseeraukseen alkusyksystä.


Yhteydenotto

Puhelimitse +358 40 170 8110
Sähköpostitse contact@roosaantinoja.com

 

Aikaisempia töitäni