Roosa Antinoja
Roosa Antinoja

Portfolio

roosa-antinoja-kruununhaka-cover.jpg
 
 

Digitaalisen markkinoinnin moniottelija

Roosa Antinoja
BSc in Business Administration - Marketing Management,
Jönköping International Business School

Koulutukseni pohjautuu liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinoinnin taloudellisiin näkökulmiin, mikä täydentää luovan visualistin persoonaani. Ymmärrän markkinointia liiketoiminnan kannattavuuden kasvattamisen kannalta, mutta haluan työlläni vaikuttaa myös brändien näkyvyyteen kiinnostavan sisällön, viestinnän ja mainonnan välityksellä. Taustani brändin rakentamisessa, markkinointi- ja sisältöstrategioiden luomisessa ja toteuttamisessa, budjetoinnissa, sekä verkkosivujen sisältösuunnittelussa ja ylläpidossa tekevät minusta osaajan, jolta hyvän visuaalisen silmän lisäksi löytyy myös näkemystä sitouttavasta ja tuloksellisesta markkinoinnista.

Aikaisemmissa työtehtävissäni olen perehtynyt valokuvauksen ja videokuvauksen lisäksi myös kuvien ja videoiden editointiin. Hallitsen myös yleisimmät sosiaalisen median kanavat ja niissä mainostamisen. Lisäksi olen käyttänyt useita eri hallintatyökaluja, ja käsittelen mielelläni myös verkkosivujen ja julkaisujen analytiikkaa. Minulta löytyy kokemusta henkilökohtaisista brändi-yhteistöistä ja olen myös luonut brändilähettiläs-ohjelmia, joten ymmärrän sisällöntuotantoa ja yhteistöiden tekemistä sekä yritys- että vaikuttajanäkökulmista.


Kokemus

Sumpli Oy, Marketing Specialist (7/2018-12/2018)

Start-up -elämä rekrytointi- ja työnhallintasovelluksiin keskittyneessä Sumplissa piti sisällään moninaisia työtehtäviä, ja eri roolien välillä pallottelu oli päivittäistä. Markkinointiratkaisujen etsiminen perinteisten digitaalisten kanavien ulkopuolelta haastoi käyttämään erinäisiä guerilla-markkinoinnin keinoja, hyvinkin tuloksellisesti. Vastuullani oli yrityksen markkinointistrategian lisäksi myös copywriting esimerkiksi nettisivuille. Tein monimuotoisesti kuva- ja videotuotantoa sekä blogeja. Sisältöjen markkinointi sekä yrityksen hakukonenäkyvyys- ja markkinointi olivat myös vastuullani.

Tundraview, Content Creator (1/2017-12/2017)

Tundralla pääsin tekemään sisällöntuotantoa kolmelle eri Restelin brändille. Suunnittelin ja tuotin kampanjasisällöt brändien sosiaalisen median kanaviin, Facebookiin ja Instagramiin. Vastuullani oli usein myös some-kanavien yhteisömanagerointi sekä asiakaspalvelupalautteisiin vastaaminen.

Luv North, Co-Founder, Head of Marketing (alkaen 8/2015)

Luv on oma sivutoiminen design-brändimme, jonka alla suunnittelemme ja valmistamme hopea- ja kultakoruja yhdessä ystäväni ja yhtiökumppanini kanssa. Tarkoituksenamme on luoda Luvista brändi, jonka alla eri luovien alojen ammattilaiset pääsevät toteuttamaan itseään esimerkiksi korusuunnittelussa. Omalla vetovastuullani on ollut alusta alkaen markkinointi ja siihen liittyvät toiminnot. Tällä hetkellä tuotan brändin alla uutta lähettiläsohjelmaa ja hallitsen kaikkia digitaalisia kanaviamme sekä brändin identiteettiä.


Yhteydenotto

Puhelimitse +358 40 170 8110
Sähköpostitse contact@roosaantinoja.com

 

Aikaisempia töitäni