Roosa Antinoja
Roosa Antinoja

Portfolio

roosa-antinoja-kruununhaka-cover.jpg
 
 

Digitaalisen markkinoinnin moniottelija

Roosa Antinoja
BSc in Business Administration - Marketing Management,
Jönköping International Business School

Olen helsinkiläistynyt tuore kauppatieteiden kandidaatti ja sisällöntuotannon ammattilainen. Opintojeni ohella olen pyörittänyt harrastusmielessä design-alan yritystä vuodesta 2015 ystäväni kanssa ja tehnyt päivätöitä erilaisissa markkinointitehtävissä. Omaan laajaa kokemusta markkinointikampanjoiden luomisesta sosiaaliseen mediaan eri kohderyhmille, lisäksi olen pitänyt huolta yritysten hakukonenäkyvyydestä, luonut monipuolista sisältöä eri digitaalisiin kanaviin ja tuottanut kuvauksia sekä tapahtumia.

Vaikka koulutukseni pohjautuu liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinoinnin taloudellisiin näkökulmiin, olen persoonaltani luova tekijä. Ymmärrän markkinointia liiketoiminnan kannattavuuden kasvattamisen puolesta, mutta haluan työlläni vaikuttaa myös yrityksen näkyvyyteen kiinnostavan brändäyksen, viestinnän ja mainonnan kautta. Taustani brändin rakentamisessa, markkinointistrategioiden luomisessa ja toteuttamisessa, budjetoinnissa, sekä verkkosivujen päivittämisessä tekevät minusta osaajan, jolta hyvän visuaalisen silmän lisäksi löytyy myös näkemystä.

Kokemus

Sumpli Oy, Marketing Specialist (7/2018-12/2018)

Start-up -elämä rekrytointi- ja työnhallintasovelluksiin keskittyneessä Sumplissa piti sisällään moninaisia työtehtäviä, ja eri roolien välillä pallottelu oli päivittäistä. Markkinointiratkaisujen etsiminen perinteisten digitaalisten kanavien ulkopuolelta haastoi käyttämään erinäisiä guerilla-markkinoinnin keinoja, hyvinkin tuloksellisesti. Vastuullani oli yrityksen markkinointistrategian lisäksi myös copywriting esimerkiksi nettisivuille. Tein monimuotoisesti kuva- ja videotuotantoa sekä blogeja. Sisältöjen markkinointi sekä yrityksen hakukonenäkyvyys- ja markkinointi olivat myös vastuullani.

Tundraview, Content Creator (1/2017-12/2017)

Tundralla pääsin tekemään sisällöntuotantoa kolmelle eri Restelin brändille. Suunnittelin ja tuotin itse sisällöt brändien sosiaalisen median kanaviin, Facebookiin ja Instagramiin. Suunnittelin myös sisältöjen markkinoinnin, lisäksi pääsin kuvaamaan brändien toimipisteiden arkea ja juhlaa. Vastuullani oli usein myös some-kanavien yhteisömanagerointi sekä asiakaspalvelupalautteisiin vastaaminen.

Luv North, Co-Founder, Head of Marketing (alkaen 8/2015)

Luv on oma design-brändimme, jonka alla suunnittelemme ja valmistamme hopea- ja kultakoruja yhdessä ystäväni ja yhtiökumppanini kanssa. Tarkoituksenamme on luoda Luvista brändi, jonka alla eri luovien alojen ammattilaiset pääsevät toteuttamaan itseään esimerkiksi korusuunnittelussa. Omalla vetovastuullani on ollut alusta alkaen markkinointi ja siihen liittyvät toiminnot. Tällä hetkellä tuotan brändin alla uutta lähettiläsohjelmaa, hallitsen kaikkia digitaalisia kanaviamme, ja valmistaudumme uuteen lanseeraukseen alkusyksystä.


Yhteydenotto

Puhelimitse +358 40 170 8110
Sähköpostitse contact@roosaantinoja.com

 

Aikaisempia töitäni