Roosa Antinoja
Roosa Antinoja

Portfolio

roosa-antinoja-kruununhaka-cover.jpg
 
 

Markkinoinnin kymmenottelija ja opinto-maratoonari

Roosa Antinoja
BSc in Business Administration - Marketing Management,
Jönköping International Business School

Olen helsinkiläistynyt tuore kauppatieteiden kandidaatti ja sisällöntuotannon ammattilainen. Syksyllä 2014 aloittamani taloustieteen opinnot Aarhusin yliopistossa Tanskassa tukivat myöhemmin markkinoinnin opintojani, sillä talouden mekanismien kokonaisvaltainen ymmärtäminen auttaa päätöksenteossa myös yrityksen markkinoinnin ja viestinnän osalta. Tänä keväänä valmistuin ruotsalaisesta Jönköpingin yliopistosta markkinoinnin pääaineella.

Opintojeni ohella olen pyörittänyt design-alan yritystä jo usean vuoden ajan ja tehnyt päivätöitä erilaisissa markkinointitehtävissä. Työaikojeni suhteen olen joustava, sillä olen aikaisemmin tottunut työskentelemään eri projektien parissa pitkiä päiviä. Liikkuva elämäntapani on opettanut minua priorisoimaan, olemaan järjestelmällinen ja sietämään paineen alla työskentelyä. Työtehtävissäni vaadin usein työskentelyrauhaa ollakseni tehokas, mutta olen kuitenkin sosiaalinen tiimipelaaja, joka haluaa pallotella ja vaihtaa ideoita päivän mittaan kollegoiden kanssa.

Vaikka koulutukseni pohjautuu liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinoinnin taloudellisiin näkökulmiin, olen persoonaltani luova tekijä. Ymmärrän markkinointia liiketoiminnan kannattavuuden kasvattamisen puolesta, mutta haluan työlläni vaikuttaa myös yrityksen näkyvyyteen kiinnostavan brändäyksen, viestinnän ja markkinoinnin kautta.

Neliöt Liikkuu on suomalaisessa kiinteistövälityksessä omalla tekemisellään muista erottuva brändi, joka luo uusia pelisääntöjä alallaan. Jäykät organisaatiot eivät ole koskaan olleet kiinnostavia, vaan haluan aina päästä työskentelemään innovatiivisten ja innostuneiden ihmisten kanssa. Taustani brändin rakentamisessa, markkinointistrategioiden luomisessa ja toteuttamisessa, budjetoinnissa, sekä tapahtumien ja kuvausten tuottamisessa tekevät minusta osaajan, jolla innokkuuden lisäksi löytyy myös näkemystä vaikuttavasta markkinoinnista.

Kokemus

Sumpli Oy, Marketing Specialist (7/2018-12/2018)

Start-up -elämä Sumplissa piti sisällään moninaisia työtehtäviä, ja eri roolien välillä pallottelu oli päivittäistä. Markkinointiratkaisujen etsiminen perinteisten digitaalisten kanavien ulkopuolelta haastoi käyttämään erinäisiä guerilla-markkinoinnin keinoja, hyvinkin tuloksellisesti. Vastuullani oli yrityksen markkinointistrategian lisäksi myös copywriting esimerkiksi nettisivuille. Tein monimuotoisesti kuva- ja videotuotantoa sekä blogeja. Sisältöjen markkinointi sekä yrityksen hakukonenäkyvyys- ja markkinointi olivat myös vastuullani.

Tundraview, Content Creator (1/2017-12/2017)

Tundralla pääsin tekemään sisällöntuotantoa kolmelle eri Restelin brändille. Suunnittelin ja tuotin itse sisällöt brändien sosiaalisen median kanaviin, Facebookiin ja Instagramiin. Suunnittelin myös sisältöjen markkinoinnin, lisäksi pääsin kuvaamaan brändien toimipisteiden arkea ja juhlaa. Vastuullani oli usein myös some-kanavien yhteisömanagerointi sekä asiakaspalvelupalautteisiin vastaaminen.

Luv North, Co-Founder, Head of Marketing (alkaen 8/2015)

Luv on oma design-brändimme, jonka alla suunnittelemme ja valmistamme hopea- ja kultakoruja yhdessä ystäväni ja yhtiökumppanini kanssa. Tarkoituksenamme on luoda Luvista brändi, jonka alla eri luovien alojen ammattilaiset pääsevät toteuttamaan itseään esimerkiksi korusuunnittelussa. Omalla vetovastuullani on ollut alusta alkaen markkinointi ja siihen liittyvät toiminnot. Tällä hetkellä tuotan brändin alla uutta lähettiläsohjelmaa, hallitsen kaikkia digitaalisia kanaviamme, ja valmistaudumme uuteen lanseeraukseen alkusyksystä.


Yhteydenotto

Puhelimitse +358 40 170 8110
Sähköpostitse contact@roosaantinoja.com

 

Aikaisempia töitäni